Program Forår 2007

Breve om de enkelte arrangementer udsendes/mailes til medlemmerne i god tid før hvert arrangement, med yderligere oplysninger.
Ret til ændringer forbeholdes.

 

Mandag den 15. januar 

Hans Peter Lund, professor i fransk litteratur causerer over emnet "Erindring og roman ved det tyvende århundredes slutning". Vi bevæger os fra Albert Camus over Claude Simon til én af de vigtigste nyere forfattere, Jean Rouaud.
Hovedbibliotekets store sal kl. 20:00. Causeri på dansk.

 

 

Fredag den 9. februar

Teater ved Sorte Hest
"La sorciere du placard aux balais – et autres contes"
Jean-Claude har bearbejdet en række af Pierre Gripari's bedste historier og som sædvanlig har Maria Stenz taget sig af intruktionen.
Busafgang fra Helsingør kl. 18:30
Tilmelding nødvendig

 

Onsdag den 21. marts

Zahia Bouassi: La Femme en Algerie.
Zahia Bouassi er født og opvokset i Algeriet, men forlod landet og sin familie i protest mod forholdene. Det er baggrunden for denne vanskellige beslutning hun vil fortælle os om. I dag bor Zahia i Göteborg og skriver på en doktorafhandling om den algierske forfatterinde Assia Djebar.
På fransk
Espergærde Bibliotek, salen, kl. 20:00
 

Torsdag den 19. april

Clémence Boulouque, fransk forfatterinde, født i 1977 fortæller om sit forfatterskab og om sit liv. Hun var 13 år da hendes far, Gilles Boulouque tog livet af sig. Han var dommer i de mange terroristsager som opstod i 80'ernes Frankrig. Han og hans familie var omgivet af sikkerhedsvagter, og presset blev for stort. Om dette har hun skrevet bogen "Mort d'un silence".
Læs uddrag af bogen og se mere om filmen "La fille du juge" >>>

Espergærde bibliotek, Salen. kl. 20:00

 

Tirsdag den 22. maj

Sæsonafslutning.
Franske sange og viser
Hovedbiblioteket, store sal. Kl. 20:00