Program Efterår 2006

Breve om de enkelte arrangementer udsendes/mailes til medlemmerne i god tid før hvert arrangement, med yderligere oplysninger.
Ret til ændringer forbeholdes.

 

Tirsdag den 19. september 

Generalforsamling plus Morten Nøjgaard :
"Judas, traître ou martyr" Samtidens franske romanforfattere inviterer til at gentænke Jesu liv – og død, og én af tidens mest aktuelle filosoffer, Michel Onfray, provokerer med sin militante ateisme. "Jésus, figure légendaire, prophète ou kamikaze religieux? Romanforfatterne svarer……
På fransk

Hovedbibliotekets store sal kl. 19:30

 

 

Mandag den 23. oktober

Jesper Tang
"La Provence de Cézanne"
Jesper Tang, født i 1948, er mag.art. i litteraturvidenskab, forfatter af en række bøger, bl.a. om Provence, er oversætter til dansk fra engelsk og fransk, og er freelance radioproducer med en lang række udsendelser i DR om fransk kultur og samfund. Jesper Tang er bosiddende i Provence, hvor han også fungere som rejseleder på kulturrejser i Provence.
På fransk.

Skibsklarerergården, foredragssalen, Strandgade 91, kl. 20:00

 

Onsdag den 25. oktober

En helt særlig begivenhed lidt uden for programmet. Vores formand Lars Middelboe fik på den franske ambassade i København overrakt en orden, så nu er han også "Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres".

 

Lørdag den 18. november

Filmudflugt til Cinemateket i København for at se Chabrols berømmede film "La Cérémonie". og eventuelt efterfølgende frokost i Cinematekets café. Pris: kr. 60,00 for film. Filmen introduceres af Peter Odel. For interesserede bliver vi og spiser frokost sammen. Pris for frokost er kr. 120,- eksl. drikkevarer. Arrangementer er etableret i samarbejde med Københavns Alliance Française.

Mødested: Cinmateket, Gothersgade 55 kl. 11:30
Tilmelding nødvendig.